Inredningstrender just nu

Här kommer de inredningstrenderna som kretsar i världen just nu!
- Anteckningsblock i alla former och storlekar. jag personligen älskar de här från Nikki Strande som har sjukt snygga omslag! Det är väldigt populärt att bära med sig ett fint anteckningsblock i väskan att skriva eller rita i när som helst!
- Blomram är ett nytt sätt att göra rummet ännu mer somrigt genom att rama in bilder i som en blomsterkrans. Jag tycker de är supersöta!
- Trävattenflaskor är något som cirkulerar överallt nu för tiden och det passar både hemma i köket och att ta med.
- Snygga och söta handukar är något som är en stor marknad nu på sommaren. När man går till stranden föredrar man ju att sitta på en snygg handduk som kanske matchar med badkläderna!
- Båtinspirerade kuddar är något som också hör sommaren till. Randiga, med ankartryck eller som exemplet där uppe en som det står t.ex beach på är mycket populära.
- Doftljus associeras oftast med hösten, men det är lika härligt en regnig sommarkväll att plocka fram de! Satsa på en frisk, naturlig och fräsh doft för att hålla det somrigt! Se upp för tunga dofter eftersom det kan bli för mycket höst!
- Masonjars är det perfekta att ta med till stranden eller ha till frukosten. Det är alltså ett glas som ser ut som en burk. Jag älskar designen och att det är mycket svårare att spilla ut drickan!
- Inspirerande böcker är något som jag oftast tar upp på sommaren då man har tid att låta hjärnan hitta på nya roliga ideer. Lägg bort datorn, sätt dig i solen och läs!!
/Tova