Hoppa hoppa hoppa!

5 munkar för 10kr! 

Det var det jag och Mika läste när vi gick in på lidl. Det är ju ett sjuktbra erbjudande men man undrar ju lite vad som fick de att vilja sälja ut de? De var kanske gamla eller så blev de aldrig sålda. Jag och Mika köpte iallafall 5 munkar och delade på priset, och för 5 för 10 tycker jag att de var helt okej.. Absolut inte de godaste, men vad kan man förvänta sig av lidl? man får ju tänka lite YOLO säger jag och inleder detta blogginlägg. 
 
När jag kom hem nyss så tänkte jag: städa städa städa. Men nej ikke sa nikke för har jag städat? svar nej! Men jaja kom nyss hem från ridningen som var väldigt kul men uttmattande och jag förkänar faktiskt en skön fredagskväll vilket jag tycker alla borde ha! 
På ridningen hoppade vi! vilket var så otroligt roligt! Jag var supernervös innan eftersom jag flög på hästen hals förra gången (nej, jag har inte bästa balansen) men det gick super! Jag hoppade cirka 50-70cm. Usch va roligt det var! Jag vill hoppa om och om igen! 
 
Nu ska jag ta och hoppa in i dushen eftersom min kära moder är allergisk mot hästar! Så ni får nöja er med ett kortare inlägg idag! Tänkte ta en dagens outfit bild men ni får nöja er med den här istället! för jag längtar till sommareeeeen.
aja.. see you later babes<3
Nu ska jag gå och kolla på pretty little liars!<3